• protestants

  • christelijke

  • basisschool

De leerkracht(en) van groep 8


Juf Nienke

 

Ik ben juf Nienke. Samen met juf Floriene ben ik de juf van groep 8.
Ik vind het erg leuk om in de bovenbouw les te geven. Moeilijke deelsommen, werkwoordspelling, ontdekkingsreizen, topotoetsen, voorbereiden op de Cito-eindtoets, de musical en ga zo maar door. Ik hou ervan.

Ik hou ook ieder jaar weer enorm veel van de kinderen. Ook na 23 jaar in het onderwijs verrassen ze me nog steeds met leuke, lieve, slimme en gekke dingen. Ik probeer de dag zo afwisselend mogelijk te maken, zodat er naast hard werken ook ruimte is voor gezellige dingen.

Behalve van mijn groep en het lesgeven, hou ik ook veel  van dwarsfluit spelen, zingen, lezen, koken en kletsen. De nieuwste aanwinst is een ukelele. Daar ben ik hard op aan het oefenen!

Hiervoor heb ik op twee andere Amsterdamse scholen les gegeven. Daar heb ik alle groepen van groep 3 t/m groep 8 weleens gehad. Het schooljaar 2017-2018 is mijn negende schooljaar op de Capelle. Er zullen er nog heel wat bij komen!

 

 

Juf Floriene

Ik ben juf Floriene. Samen met juf Nienke sta ik voor groep 8. Dat doe ik dit jaar voor het eerst. Wat ontzettend leuk om samen met de kinderen hard te werken, leuke dingen te doen en ze klaar te stomen voor de volgende belangrijke stap. Het voortgezet onderwijs.

Ook sta ik nog 1 dag in de week, op de woensdag, voor groep 5. Samen met de kinderen moeilijke sommen oplossen, mooie foutloze zinnen maken met Taal en Spelling, maar natuurlijk ook hier hele gezellige dingen doen.

Dit schooljaar ben ik niet het hele jaar aanwezig, maar werk ik waarschijnlijk tot de kerstvakantie. Daarna ga ik met zwangerschapsverlof. Want in februari verwacht ik mijn tweede kindje.Contactgegevens
Basisschool de Capelle

Rode Kruisstraat 10
1025 KN Amsterdam

020 6367723


Administratie:

Marion.vanTwiller@amosonderwijs.nl