• protestants

  • christelijke

  • basisschool

De leidsters van de Kwebbelaartjes

Juf Arianne


Mijn naam is Arianne Roozendaal en ik werk 3 dagen in de week op de VVE. Ik werk samen met Mariëlle en Amber.

Ik ben moeder van 3 jongens, 22, 17 en 15 jaar oud dus niet echt klein maar daarom is het werken met peuters ook zo leuk. 
De allerkleinste van school, en 8 jaren lang kun je de kinderen op zien groeien tot bijna pubers, dat is toch de mooiste baan.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om in de tuin te werken, te wandelen en mijn grootste hobby is eigenlijk handwerken. Haken, breien en alles wat daarbij hoort.Juf Mariëlle

Hallo ik ben Marielle Horb,
Ik werk 9 jaar op voorschool De Kwebbelaartjes als pedagogisch medewerkster , ik vind mijn werk erg leuk en mooi om te zien hoe de kinderen groeien en doorstromen naar de basisschool. Ik ga  met veel plezier naar mijn werk. Ik ben gek op de kinderen en ik  heb twee kinderen en een man. Mijn oudste zoon is  16jaar  en mijn jongste zoon is  11 jaar ik  ben erg trots op mijn jongens. Zelf ben ik 37 jaar en hou erg veel van gezelligheid. Mijn hobby's zijn: uit eten met vriendinnen, af en toe lekker  uit gaan, en veel tijd doornemen met mijn gezin.


Juf Amber

Hallo, ik ben juf Amber en ik werk sinds april 2016 op de voorschool De Kwebbelaartjes. Ik ben er op de dinsdag, donderdag en vrijdag.

Naast het werken op De Kwebbelaartjes geef ik ook training in turnen in Den Helder. Zelf heb ik 21 jaar lang geturnd en vind het ook super leuk om met de peuters ook te gymmen in de gymzaal van de Capelle.

 

Naast de voorschool en turnen, vind ik het leuk om gitaar te spelen, reis ik graag de wereld rond en doe ik leuke dingen met mijn familie en vrienden.


Contactgegevens
Basisschool de Capelle

Rode Kruisstraat 10
1025 KN Amsterdam

020 6367723


Administratie:

Marion.vanTwiller@amosonderwijs.nl