Het team

Het team

Het team van de Capelle zorgt ervoor dat de leerlingen op een respectvolle manier met elkaar en anderen omgaan. In gezamenlijkheid creëren we een fijne werksfeer waardoor iedere leerling tot leren en ontwikkeling komt. Hieronder ziet u onze teamleden en hun taken.

Justa Heijm


Mijn naam is Justa Heijm, ik ben getrouwd met Nick en samen hebben we een dochter van 14. Ik werk sinds 2019 met veel plezier op de Capelle. Ik vind de Capelle een hele fijne werkplek omdat we hier met een enthousiast team en betrokken ouders doen wat het beste is voor onze kinderen. Naast directeur op Capelle ben ik dat ook op de Driemaster. Daar werk ik sinds 2002, ik ben begonnen als leerkracht in de onderbouw en sinds 2011 directeur van de Driemaster. Vanaf augustus 2019 dus directeur van beide scholen en vooral de combinatie van veel verschillen de kinderen en ouders maakt dat ik mijn werk heel leuk vind. Mijn werkdagen op de Capelle zijn woensdag en donderdag. Op deze dagen sta ik bij de deur of op het plein om kinderen en ouders te verwelkomen.

Hélène Hourcade


Mijn naam is Hélène Hourcade. Ik ben sinds september 2020 de locatie-directeur op De Capelle. Ik zit al vanaf 2000 in het basisonderwijs. Ik ben begonnen als groepsleerkracht in zowel onderbouw als de bovenbouw. Later heb ik in het MT gezeten als bouwcoördinator en intern begeleider. Ik heb altijd in Amsterdam (West) gewerkt en heb mijn hart nu verloren aan het diverse Amsterdam-Noord. Ik word blij van de vrolijke gezichten van de kinderen en vind het fijn om in contact te zijn met ouders. U vindt mij vaak bij de ingangen van de school of in mijn kantoor waar ik een prachtig uitzicht heb over het schoolplein. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag (halve dag) en vrijdag.

Wendy Bakker


Mijn naam is Wendy Bakker. Sinds 2013 werk ik met veel plezier op De Capelle als juf in de groepen 1-2 voornamelijk. Dat vind ik super leuk om te doen. Op school ben ik ook de ICT- coördinator en heb ik zitting in de MR. Naast mijn werk heb ik verschillende hobby's zoals wandelen, yoga, en zingen. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag (om de week), woensdag, donderdag en vrijdag.

Anouk Singels


Mijn naam is Anouk Singels, getrouwd en moeder van 2 kinderen: een zoon en dochter. Sinds het schooljaar 2019 ben ik werkzaam op de Capelle School. De school waar ik zelf altijd als kind op heb gezeten. Hier kun je mij vinden: Op dinsdag, donderdag en vrijdag ben ik te vinden in groep 1/2 A, waar we van elke dag een leuke en leerzame dag maken. Dit doen we dit jaar: In de onderbouw werken we met thema's. Een thema bestaat uit een paar weken waar we zo veel mogelijk aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen. Bij de kleuters werken wij met ‘onderbouwd’. Onderbouwd is een methode voor de onderbouw, waarbij wij de kinderen kunnen volgen in hun ontwikkeling. Verder werken wij met kanjertrainingen, kaleidoscoop, bijbelverhalen en hebben wij om de week muziekles van een muziekmeester. Mijn werkdagen zijn dinsdag, donderdag en vrijdag.

Juf Carina


Ik ben juf Carina. Ik woon samen met mijn man Jan en zoon en dochter in het centrum van Volendam! Ik werk sinds 2007 op de Capelle en heb het nog steeds erg naar mijn zin! Ik sta 3 dagen voor een kleutergroep en ben daarnaast ook vve/bouwcoördinator. Het werken met kleuters vind ik heerlijk. Hun oprechtheid en enthousiasme maken mij heel blij! Investeren in een goede band met de kinderen en hun ouders vind ik heel belangrijk. In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten, bezoek ik graag een wedstrijd van FC Volendam en doe ik vaak leuke dingen met mijn gezin! Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag.

Annemieke van Aartsen


Mijn naam is Annemieke van Aartsen. Ik heb in Suriname en Curacao voor de klas gestaan en werk al weer 21 jaar met veel plezier op de Capelle. In de afgelopen jaren ben ik vnl. juf in de middenbouw geweest. Nu sta ik al een aantal jaren in groep 3,waar ik het fijn vind om aan de wieg te staan van het aanvankelijk leesonderwijs. Ik geef les aan groep 3 op woensdag, donderdag en vrijdag. In groep 3 is eigenlijk alles nieuw en heel spannend voor de kinderen. Lezen, schrijven en rekenen komen elke dag aan bod. Muziek, knutselen/tekenen doen wij 1 keer per week. De kinderen krijgen ook 2 keer per week gymlessen. Gedurende het eerste deel van het jaar werken wij niet alleen uit de verschillende methodes, maar worden er ook leerspellen ingezet voor rekenen, lezen en de motoriek. Dit doen wij in een weekcircuit. Hierdoor krijgen de kinderen de kans om 5 verschillende activiteiten te doen in de week.

Bahar


Ik ben Bahar en ik ben geboren op 10 maart 1992 in Amsterdam. Ik ben getrouwd en woon samen met mijn man in Amsterdam. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om films te kijken en muziek te luisteren. Sinds het schooljaar 2018-2019 ben ik werkzaam op de Capelle en ik heb het hier erg naar mijn zin. Ik vind het leuk om les te geven, maar ik vind het ook leuk om van de kinderen te leren. Het is elke dag anders en elke dag weer een nieuwe uitdaging voor zowel mij als de kinderen. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.

Shermaine Westenburg


Ik ben Shermaine Westenburg en werk sinds 2018 op basisschool de Capelle. Tijdens mijn opleiding heb ik veel ervaring opgedaan en een echte passie ontwikkeld voor het onderwijs. Naast juf zijn, ben ik moeder, ondernemer en levensgenieter! Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag , woensdag en donderdag.

Saskia Hoppenbrouwer


Mijn naam is Saskia Hoppenbrouwer en woon in Amsterdam Noord. Ik ben afgestudeerd van de Pabo in Arnhem en heb de jaren daarna altijd met plezier in Amsterdam gewerkt. In mijn vrije tijd reis ik graag , ga ik veel met vriendinnen en mijn man er op uit en hou ik van lekker op de bank zitten met een goed boek. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en vrijdag.

Ahmet Celikay


Mijn naam is Ahmet Celikay. Ik ben de gelukkige echtgenoot van Funda en samen zijn wij de trotse ouders van Mete en Egemen. Ik ben sinds 2020 met veel plezier werkzaam als leerkracht bij De Capelle. Ik geniet van het lesgeven en in gesprek gaan met kinderen. Mijn motto is: "Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!" Ik vind het belangrijk dat kinderen hun plek vinden in de samenleving, eigenaar zijn van hun handelen en lef tonen om hun stem te laten horen. Ik hoop hierin een positieve bijdrage te leveren en hecht veel waarde in goede omgangsvormen met elkaar. Spannende boeken en science-fiction films vind ik erg leuk. Als ik ga sporten dan pak ik mijn racket en sta ik fanatiek te zwaaien op de squashbaan. Mijn familie en vrienden zijn erg belangrijk voor mij en zijn ook zo vaak mogelijk bij elkaar. Ik blijf continu investeren voor mijzelf en anderen in het bevorderen van wijsheid, geluk en gezondheid. Mijn werkdagen zijn woensdag en donderdag.

Louisa


Mijn naam is Louisa en ik werk sinds schooljaar 2018-2019 als onderwijsassistent op basisschool De Capelle. Ik woon met mijn gezin, man en drie kinderen, in Hoorn. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om films te kijken met mijn gezin. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.

Juf Nienke


Ik ben juf Nienke. In 1994 kreeg ik mijn eerste baan als juf en vanaf 2008 ben ik juf op de Capelle. En met veel plezier! Ik zou niet kunnen zeggen wat mijn lievelingsvak is op school, ik vind het eigenlijk allemaal leuk om te doen. Breuken, de tafels, ontleden, schrijven, maar ook vulkanen, topografie, de ontdekkingsreizen, hoe planten groeien, hoe dieren leven.... ach, ik kan alles wel opnoemen. In mijn vrije tijd lees ik graag en ik speel dwarsfluit. Ik hou ook van koken en lekker eten. Ik heb een man, een zoon en 5 kippen. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Charise


Mijn naam is Charise. Ik ben vanaf januari 2020 werkzaam op basisschool De Capelle. Van ervaring in de middenbouw, heb ik nu ook ervaring opgedaan in de onder – en bovenbouw. Mijn leergierigheid komt goed van pas, want elke dag leer ik als juf iets nieuws! Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag in groep 6 en vrijdag in groep 4.

Debora de Borst


Mijn naam is Debora de Borst. Ik woon in Amsterdam-Osdorp. In mijn vrije tijd ben ik veel met muziek bezig. Zingen en klarinet spelen vind ik ontzettend leuk om te doen! In de periode dat ik leerkracht ben (ongeveer sinds 2005), ben ik werkzaam geweest op scholen in de regio Haarlemmermeer/Haarlemmerliede en Amsterdam. Ik werk met veel plezier op De Capelle, een school waar we respect voor elkaar, respect voor jezelf en plezier met elkaar belangrijk vinden! Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag.

Floriene van Selm


Ik ben Floriene van Selm en ik ben al enkele jaren werkzaam op de Capelle. Dit doe ik dan ook met veel plezier. Ik ben begonnen in groep 5 en nu al een aantal jaren werkzaam in de bovenbouwgroepen 7 en 8. De kinderen klaar stomen voor het Voorgezet Onderwijs en samen met de kinderen op zoek gaan naar hun eigen interesses en hun daarin te coachen, vind ik een mooie uitdaging. Verantwoordelijkheid over eigen werk en taken, laat de kinderen ervaren hoe belangrijk ze zijn en dat ze er echt toe doen! In mijn vrije tijd ben ik druk met mijn gezin, ben ik graag buiten (het liefst in de zon), eet ik buiten de deur, sport of lees ik een goed boek. Mijn werkdagen zijn donderdag en vrijdag.

Marco Koper


Mijn naam is Marco Koper, ik ben de leerkracht van groep 8A op deze school. Sinds 1996 werk ik in het onderwijs, afwisselend in het primair onderwijs en het MBO. Sinds 2019 werk ik, met veel plezier, op de Capelle. Het team is een hardwerkende en vrolijke groep mensen die de kinderen graag veel kennis en kunde willen meegeven.

Frouke van den Bergh


Hallo ik ben Frouke van den Bergh - den Ouden en ben sinds 2020 met veel plezier werkzaam bij basisschool de Capelle als RT (Remedial teacher). Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag. Ik bied extra ondersteuning aan de kinderen die het nodig hebben en wordt erg blij als een leerling met een grote glimlach zegt: 'Oh, nu snap ik het!'

Auke Bouwmeester


Ik ben Auke Bouwmeester, geboren en getogen in Amsterdam. Ik vind bijna alle sporten leuk, maar Basketbal staat op nummer 1. Verder doe ik graag bordspellen en hou ik van gezellig eten met vrienden of familie. Als ik niet met een van de bovenstaande dingen bezig ben, dan lees ik graag een boek of kijk ik een film in mijn vrije tijd. Mijn werkdagen zijn dinsdag woensdag en vrijdag.

Gisella Emkow


Hallo! Mijn naam is Gisella Emkow en ik werk sinds februari 2020 met veel plezier op de Capelle als intern begeleider. Voordat ik begon met werken op de Capelle, heb ik ook al in het onderwijs gewerkt, zowel in het basisonderwijs als in het voorgezet onderwijs. Als intern begeleider ben ik onder andere medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen rondom leerlingenzorg binnen de school. Samen, met alle andere juffen en meesters, proberen we alle kinderen zo goed mogelijk te ondersteunen op school. Iedere dag bezig zijn met het onderwijs een stukje beter maken en leerlingen de hulp kunnen geven die ze nodig hebben en verdienen, dat doe ik het liefst! Mocht u mij nodig hebben? U kunt mij op woensdagen en donderdagen vinden op de Capelle.

Marion van Twiller


Ik ben Marion van Twiller, administratief medewerkster op de Capelle sinds 2002. Inmiddels ben ik ook Kindercoach in opleiding en Anti-Pestcoördinator. De tijd vliegt als je het naar je zin hebt! Als ouder ben ik al langer bekend met de Capelle, mijn kinderen zaten hier ook op school. Ik heb een volwassen zoon en dochter en ik ben apetrots op ze. Zoals elke ouder zou moeten zijn denk ik, want elke dag hoor en zie ik alle kinderen om me heen en ben ik er nog steeds van overtuigd: Uw kinderen zijn geweldig!! Wat kan ik van ze genieten. Net als al mijn lieve collega’s, ook die vind ik geweldig! Ik bewonder hun inzet en zie tussen alle drukte door fantastische mensen met het hart op de goede plek. Het is heel fijn om elke dag met ze te mogen werken! En dan u, de ouders en verzorgers, dagelijks heb ik contact met velen en wat maken al uw verschillen en overeenkomsten mijn werkdagen tot een leuke, zeer waardevolle baan. Al met al, ik heb het erg naar mijn zin op de Capelle en hoop er nog lang te zijn, samen met u! Mijn werkdagen zijn maandag t/m vrijdag.